Steamed Chicken with Dang Gui

Steamed Chicken with Dang Gui

4.6 22 βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • fresh ginger cut into thin slices
    40 - 50 g
  • chicken with skin and bone, cut in pieces (2-3 cm)
    500 g
  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
    30 g
  • light soy sauce
    20 g
  • oyster sauce
    10 g
  • wolfberries (goji) rinsed
    2 tsp
  • dang gui (Chinese angelica root)
    5 slices
  • sesame oil dark (roasted)
    ¼ tsp
  • salt adjust to taste
    1 tsp
  • Chinese red dates pitted
    10
  • water
    800 g

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Πρωτεΐνη 24 g
Θερμίδες 1423 kJ / 340 kcal
Λιπαρά 24 g
Φυτικές ίνες 0 g
Υδατάνθρακες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων