Συσκευές & Αξεσουάρ
Apricot Raspberry Cheesecake
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 30 λεπτ.
12 slices
Υλικά
Shortcrust Pastry
-
butter soft, diced, plus extra for greasing100 g
-
plain flour160 g
-
cocoa powder25 g
-
sugar70 g
-
medium egg1
-
baking powder½ tsp
Filling
-
curd cheese (quark) or fromage frais500 g
-
milk150 g
-
sunflower oil70 g
-
sugar170 g
-
cornflour45 g
-
lemon juice20 g
-
medium eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
400 g tinned apricots, drained, quartered (1 x 410 g tin)apricots ripe, quartered400 g
-
150 g frozen raspberries, defrostedraspberries150 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
1502 kJ /
359 kcal
Λιπαρά
18.4 g
Υδατάνθρακες
39.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
COOKING FOR A CROWD
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCarrot and Apple Cake
1h 30min
Pear Pastry with Cream Cheese
50min
Poppy Seed and Orange Cake
1h 30min
Welsh Cakes
35min
Croissants
12h
Oaty Ginger Crunch
40min
Chocolate Chip Muffins
1h
Dark Chocolate Cookies with White Chocolate Cream
5h 50min
Coconut cake
1h 20min
Polenta Cake
1h
Mini Apple and Cinnamon Muffins
30min
Chocolate Chip and Walnut Cookies
45min