Mini quiches de espinaca, ricotta y tocino

Mini quiches de espinaca, ricotta y tocino

3.3 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 piezas

Υλικά

Masa
  • de tocino ahumado en cubos
    15 g
  • de mantequilla con sal
    60 g
  • de manteca de cerdo
    60 g
  • de agua
    50 g
  • de harina
    250 g
  • de sal
    ½ cucharadita
Relleno
  • de aceite de oliva
    30 g
  • de cubos de tocino
    140 g
  • de espinacas congeladas descongelados y escurridos
    300 g
  • de perejil fresco sólo las hojas
    2 cucharadas
  • de queso ricotta
    150 g
  • huevos
    4
  • de crema
    200 g
  • de semillas de ajonjolí, blancas
    1 cucharada

Διατροφή ανά 1 pieza

Θερμίδες 986 kcal / 4141 kJ
Πρωτεΐνη 24 g
Λιπαρά 76 g
Υδατάνθρακες 50 g
Φυτικές ίνες 0 g
Κορεσμένα λιπαρά 0 g
Νάτριο 0 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων