Συσκευές & Αξεσουάρ
Nurkorn-Brot
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 13ωρ. 30 λεπτ.
30 Scheiben
Υλικά
Vorbereitung
-
Haferflocken, glutenfrei180 g
-
Kürbiskerne150 g
-
Sonnenblumenkerne120 g
-
Leinsamen, braun geschrotet55 g
-
Sesam35 g
-
Chiasamen20 g
-
Hirseflocken10 g
-
Flohsamenschalen gemahlen15 g
-
Salz1 - 2 TL
-
Wasser500 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 30 Scheiben
Νάτριο
1230 mg
Πρωτεΐνη
110.5 g
Θερμίδες
11456 kJ /
2737 kcal
Λιπαρά
181.1 g
Φυτικές ίνες
73.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
28.2 g
Υδατάνθρακες
169.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Hallo Wochenbett!
24 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Ofenduft & Krustenglück
12 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFrühstücks-Früchte-Brot
2 Std.
Dinkel-Körner-Brot
1 Std. 30 Min
Toastbrot (glutenfrei)
14 Std.
Vollkorn-Brötchen
2 Std.
Vollwert-Focaccia mit Kräuter-Knoblauch-Öl
50 Min
Erdbeertraum
5 Min
Tomaten-Feta-Dip
5 Min
Gedämpfte Chorizo-Brötchen
2 Std.
Menü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50 Min
Vollkornbrot
5 Std.
Erdäpfelbrot (glutenfrei)
2 Std. 30 Min
Brioche (glutenfrei)
2 Std. 50 Min