
Συσκευές & Αξεσουάρ
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ.
16 porcji
Υλικά
Baza do kremu
-
150 g mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki
-
300 g śmietany, min. 30% tłuszczu
-
80 g kremu orzechowo-czekoladowego (patrz wskazówki)
-
40 g masła orzechowego (patrz wskazówka)
Ubijanie kremu
-
250 g sera mascarpone mocno schłodzonego, podzielonego na kawałki
-
1 opakowanie fixu do bitej śmietany
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
210.3 kcal /
879.8 kJ
Πρωτεΐνη
2.9 g
Λιπαρά
17.8 g
Υδατάνθρακες
10.4 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.7 g
Νάτριο
74 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

PYSZNE TORTY II
24 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDżem z jabłek i kiwi
40 λεπτ.
Dżem z jabłek i winogron
45 λεπτ.
Dżem z dyni z jabłkiem i mango
1ωρ. 30 λεπτ.
Marmolada z całych jabłek
3ωρ.
Dżem brzoskwiniowy z syropem z kwiatów czarnego bzu
25 λεπτ.
Krem pomarańczowy z białej czekolady i pistacji
45 λεπτ.
Marmolada cukiniowo-imbirowa
40 λεπτ.
Krem z nerkowców
50 λεπτ.
Truskawkowy sos winegret
5 λεπτ.
Pasta pistacjowa (100%)
20 λεπτ.
Spiralizowane gruszki na kremie czekoladowym (TM5)
30 λεπτ.
Krem pistacjowy do tortów
6ωρ. 15 λεπτ.