Συσκευές & Αξεσουάρ
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
20 porcji
Υλικά
-
80 g orzechów laskowych, prażonych (patrz wskazówka)
-
100 g mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki
-
50 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 60% kakao pokrojonej na kawałki
-
450 g sera mascarpone schłodzonego, podzielonego na kawałki
-
220 g kremu orzechowo-czekoladowego w temp. pokojowej (patrz wskazówka)
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 porcję
Νάτριο
91.1 mg
Πρωτεΐνη
3.1 g
Θερμίδες
850.5 kJ /
203.3 kcal
Λιπαρά
15.9 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.2 g
Υδατάνθρακες
12.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
PYSZNE TORTY II
24 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKonfitura brzoskwiniowo-żurawinowa
1h 25min
Truskawkowy sos winegret
5min
Pasta pistacjowa (100%)
20min
Owoce pod kruszonką z kremem angielskim
1h 10min
Krem pistacjowy do tortów
6h 15min
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7h
Pikantny dżem chili
35min
Krem klementynkowy (clementine curd)
30min
Budyń z syropem klonowym
20min
Dżem truskawkowy z czarnym bzem
35min
Chutney z czerwonej cebuli i jeżyn
6h 50min
Syrop waniliowy
30min