
Συσκευές & Αξεσουάρ
Krem pistacjowy do tortów
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 15 λεπτ.
20 porcji
Υλικά
Masa pistacjowa
-
250 g orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych
-
300 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
-
2 szczypty soli
Ubijanie kremu
-
400 g śmietany, min. 30% tłuszczu dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki
-
350 g sera mascarpone schłodzonego, podzielonego na kawałki
-
2 opakowania fixu do bitej śmietany
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 porcję
Νάτριο
99.8 mg
Πρωτεΐνη
4.9 g
Θερμίδες
1171.3 kJ /
280 kcal
Λιπαρά
23.9 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.6 g
Υδατάνθρακες
13.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

PYSZNE TORTY II
24 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOwoce pod kruszonką z kremem angielskim
1ωρ. 10 λεπτ.
Dżem z jabłek i winogron
45 λεπτ.
Krem czekoladowy z daktylami (daktylla)
1ωρ. 10 λεπτ.
Twarożek orzechowy z miodem
10 λεπτ.
Krem kokosowo-czekoladowy
15 λεπτ.
Truskawkowy sos winegret
5 λεπτ.
Pasta pistacjowa (100%)
20 λεπτ.
Spiralizowane gruszki na kremie czekoladowym (TM5)
30 λεπτ.
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45 λεπτ.
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35 λεπτ.
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7ωρ.
Krem klementynkowy (clementine curd)
30 λεπτ.