
Συσκευές & Αξεσουάρ
Krem pistacjowy do tortów
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 15 λεπτ.
20 porcji
Υλικά
Masa pistacjowa
-
250 g orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych
-
300 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
-
2 szczypty soli
Ubijanie kremu
-
400 g śmietany, min. 30% tłuszczu dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki
-
350 g sera mascarpone schłodzonego, podzielonego na kawałki
-
2 opakowania fixu do bitej śmietany
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
280 kcal /
1171.3 kJ
Πρωτεΐνη
4.9 g
Λιπαρά
23.9 g
Υδατάνθρακες
13.6 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.6 g
Νάτριο
99.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

PYSZNE TORTY II
24 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDżem z jabłek i kiwi
40 Min
Dżem z jabłek i winogron
45 Min
Dżem z dyni z jabłkiem i mango
1 Std. 30 Min
Marmolada z całych jabłek
3 Std.
Dżem brzoskwiniowy z syropem z kwiatów czarnego bzu
25 Min
Krem pomarańczowy z białej czekolady i pistacji
45 Min
Marmolada cukiniowo-imbirowa
40 Min
Krem z nerkowców
50 Min
Truskawkowy sos winegret
5 Min
Pasta pistacjowa (100%)
20 Min
Spiralizowane gruszki na kremie czekoladowym (TM5)
30 Min
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35 Min