Συσκευές & Αξεσουάρ
Krem pistacjowy do tortów
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 15 λεπτ.
20 porcji
Υλικά
Masa pistacjowa
-
250 g orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych
-
300 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
-
2 szczypty soli
Ubijanie kremu
-
400 g śmietany, min. 30% tłuszczu dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki
-
350 g sera mascarpone schłodzonego, podzielonego na kawałki
-
2 opakowania fixu do bitej śmietany
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 porcję
Νάτριο
99.8 mg
Πρωτεΐνη
4.9 g
Θερμίδες
1171.3 kJ /
280 kcal
Λιπαρά
23.9 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.6 g
Υδατάνθρακες
13.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
PYSZNE TORTY II
24 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKonfitura brzoskwiniowo-żurawinowa
1ωρ. 25 λεπτ.
Truskawkowy sos winegret
5 λεπτ.
Pasta pistacjowa (100%)
20 λεπτ.
Owoce pod kruszonką z kremem angielskim
1ωρ. 10 λεπτ.
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35 λεπτ.
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7ωρ.
Pikantny dżem chili
35 λεπτ.
Krem klementynkowy (clementine curd)
30 λεπτ.
Budyń z syropem klonowym
20 λεπτ.
Dżem truskawkowy z czarnym bzem
35 λεπτ.
Chutney z czerwonej cebuli i jeżyn
6ωρ. 50 λεπτ.
Syrop waniliowy
30 λεπτ.