
Συσκευές & Αξεσουάρ
Πασχαλινό μπριος-προβατάκι με αμύγδαλα
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
8 μερίδες
Υλικά
-
πλήρες γάλα220 γρ.
-
ψιλή ζάχαρη (κάστερ)120 γρ.
-
ξηρή μαγιά2 ¼ κ.γλ.
-
βούτυρο, ανάλατο (80 γρ. σε κύβους (1 εκ.), και 50 γρ. λιωμένο), και λίγο ακόμα για το σερβίρισμα130 γρ.
-
αλεύρι χωριάτικο500 γρ.
-
αυγό, μετρίου μεγέθους (53-63 γρ.)1
-
θαλασσινό αλάτι½ κ.γλ.
-
λάδι για το λάδωμα του μπολ
-
σταφίδες για μάτια2
-
αμύγδαλα φιλέ (σε λεπτές φέτες) για το γαρνίρισμα2 κ.σ.
-
μαρμελάδα φράουλας για το σερβίρισμα
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Θερμίδες
357 kcal /
1495 kJ
Πρωτεΐνη
11 g
Λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
59 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Πάσχα με τα παιδιά
11 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΠασχαλινά κουλουράκια
50 λεπτ.
Τσουρέκι παραδοσιακό
2ωρ. 30 λεπτ.
Cupcakes σοκολάτας (Ν)
1ωρ.
Μπράουνις
50 λεπτ.
Μπισκότα βουτύρου
50 λεπτ.
Ταχινόπιτες μικρές
2ωρ.
Κέικ μήλου
1ωρ.
Μπισκότα βουτύρου με κρέμα λεμονιού
Καμία βαθμολογία
Κολοκοτές
3ωρ. 30 λεπτ.
Κέικ μπανάνας με σοκολάτα γάλακτος
3ωρ. 35 λεπτ.
Μπισκότα γλυκάνισου με αμύγδαλα
2ωρ.
Φανουρόπιτα
50 λεπτ.