Αυγά στο φούρνο με πέστο

Αυγά στο φούρνο με πέστο

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 μερίδες

Υλικά

Σφολιάτα και σάλτσα πέστο
  • αλεύρι και λίγο ακόμα για το αλεύρωμα
    150 γρ.
  • βούτυρο, ανάλατο σε κύβους (1 εκ.), που τους έχετε βάλει στη συνέχεια στην κατάψυξη μέχρι να παγώσουν
    150 γρ.
  • νερό παγωμένο
    60 γρ.
  • θαλασσινό αλάτι
    ¾ κ.γλ.
  • τυρί παρμεζάνα σε κομμάτια (2 εκ.)
    40 γρ.
  • κουκουνάρι (πινόλια), καβουρδισμένο
    15 γρ.
  • φύλλα βασιλικού, φρέσκα
    40 γρ.
  • σκελίδα σκόρδο
    1
  • εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
    70 γρ.
Συναρμολόγηση
  • αυγά, μετρίου μεγέθους (53-63 γρ. το καθένα)
    6
  • θαλασσινό αλάτι για το γαρνίρισμα
  • μαύρο πιπέρι, αλεσμένο για το γαρνίρισμα

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 534 kcal / 2218 kJ
Πρωτεΐνη 13.7 g
Λιπαρά 41.5 g
Υδατάνθρακες 25.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων