
Συσκευές & Αξεσουάρ
Αυγά στο φούρνο με πέστο
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 μερίδες
Υλικά
Σφολιάτα και σάλτσα πέστο
-
αλεύρι και λίγο ακόμα για το αλεύρωμα150 γρ.
-
βούτυρο, ανάλατο σε κύβους (1 εκ.), που τους έχετε βάλει στη συνέχεια στην κατάψυξη μέχρι να παγώσουν150 γρ.
-
νερό παγωμένο60 γρ.
-
θαλασσινό αλάτι¾ κ.γλ.
-
τυρί παρμεζάνα σε κομμάτια (2 εκ.)40 γρ.
-
κουκουνάρι (πινόλια), καβουρδισμένο15 γρ.
-
φύλλα βασιλικού, φρέσκα40 γρ.
-
σκελίδα σκόρδο1
-
εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο70 γρ.
Συναρμολόγηση
-
αυγά, μετρίου μεγέθους (53-63 γρ. το καθένα)6
-
θαλασσινό αλάτι για το γαρνίρισμα
-
μαύρο πιπέρι, αλεσμένο για το γαρνίρισμα
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Θερμίδες
534 kcal /
2218 kJ
Πρωτεΐνη
13.7 g
Λιπαρά
41.5 g
Υδατάνθρακες
25.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Πάσχα με τα παιδιά
11 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΣάλτσα ολαντέζ
Καμία βαθμολογία
Σαντιγί
Καμία βαθμολογία
Αμυγδαλοβούτυρο
Καμία βαθμολογία
Βίγκαν τορτίγιες φακής χωρίς γλουτένη
Καμία βαθμολογία
Γιαούρτι με βανίλια
Καμία βαθμολογία
Πικάντικα σπιράλ καρότα τουρσί
Καμία βαθμολογία
Πολύσπορο ψωμί με σίκαλη
Καμία βαθμολογία
Γέμιση για σάντουιτς με μελιτζάνα και φέτα
30 λεπτ.
Αλάτι με άρωμα λεμόνι και λάιμ
Καμία βαθμολογία
Αλάτι με άρωμα σέλινου
Καμία βαθμολογία
Μίγμα από φλούδες μήλου και μπαχαρικών
Καμία βαθμολογία
Ζύμη από ψωμί που περίσσεψε
Καμία βαθμολογία