Pão de batata sem glúten

Pão de batata sem glúten

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
10 fatias

Υλικά

  • água
    900 g
  • batata cortada em pedaços (3 cm aprox.)
    200 g
  • leite
    150 g
  • limão
    ½
  • fermento de padeiro fresco
    25 g
  • açúcar
    1 c. chá de
  • mistura de farinha para pão sem glúten
    450 g
  • polvilho doce
    50 g
  • farinha de quinoa
    25 g
  • sal
    1 c. chá de
  • azeite mais q.b. p/ untar
    20 g
  • sementes de sésamo pretas (προαιρετικό πεδίο)
    1 c. sopa de

Διατροφή ανά 1 fatia

Θερμίδες 245.8 kcal / 1028.5 kJ
Πρωτεΐνη 3.7 g
Λιπαρά 2.8 g
Υδατάνθρακες 47.9 g
Φυτικές ίνες 2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.6 g
Νάτριο 497.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων