Low Meat Cannelloni mit Mangold

4.7 15 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 Portionen

Υλικά

Füllung
  • Knoblauchzehen
    2 - 3
  • Sellerie in Stücken (4 cm)
    360 g
  • Möhren in Stücken (4 cm)
    100 g
  • Zwiebeln halbiert
    200 g
  • Wasser
    50 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Schmelzkäse
    100 g
  • Haferflocken, kernig
    100 g
  • Rinderhackfleisch zerzupft
    150 g
  • Kräuter der Provence
    2 TL
  • Salz
    2 TL
  • Pfeffer
    1 TL
  • Zucker
    1 TL
Béchamel
  • Parmesan in Stücken (3 cm)
    100 g
  • Petersilie grob gehackt
    20 g
  • Butter in Stücken
    100 g
  • Milch
    900 g
  • Weizenmehl Type 405
    85 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Muskat
    ½ TL
Fertigstellung
  • Mangold entstrunkt, grob gehackt
    200 g
  • Mozzarella abgetropft, gezupft
    125 g
  • Cannelloni
    300 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 741 kcal / 3102 kJ
Πρωτεΐνη 33 g
Λιπαρά 51 g
Υδατάνθρακες 39 g
Φυτικές ίνες 4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 26 g
Νάτριο 1923 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων