韓式泡菜鮪魚拌肉片

韓式泡菜鮪魚拌肉片

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 2 顆
  • 加至主鍋內1 公升指示線,(約800 克)
  • 1000 克
  • 豬五花火鍋肉片 切片,(長約5 公分)
    300 克
  • 罐裝油漬鮪魚 1 罐,瀝乾
    140 克
  • 韓式泡菜
    120 克
  • 洋蔥 切絲
  • 小黃瓜 切粗條

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 301.8 mg
Πρωτεΐνη 21.1 g
Θερμίδες 2117.6 kJ / 506.1 kcal
Λιπαρά 45.3 g
Φυτικές ίνες 0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 15.9 g
Υδατάνθρακες 1.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων