Schupfnudeln mit Rote-Bete-Sauce, Feta und Rucola

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Schupfnudeln
    800 g
  • Rapsöl und etwas mehr zum Braten
    60 g
  • Rote Bete, gegart
    300 g
  • Orange, unbehandelt 40 g Saft ausgepresst und 2 TL Schale abgerieben
    1
  • Speisestärke
    5 g
  • Essig
    30 g
  • Senf
    5 g
  • Schalotten halbiert
    60 g
  • Salz und etwas mehr zum Abschmecken
    ½ TL
  • Pfeffer und etwas mehr zum Abschmecken
    3 Prisen
  • Honig
    7 g
  • Pinienkerne
    25 g
  • Feta grob zerbröselt
    150 g
  • Rucola
    50 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 699 kcal / 2926 kJ
Πρωτεΐνη 15 g
Λιπαρά 37 g
Υδατάνθρακες 78 g
Φυτικές ίνες 8.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 8 g
Νάτριο 1005 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων