Glasnudel-Kräuter-Salat mit Ponzu-Erdbeeren und Erdnüssen

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
5 Portionen

Υλικά

  • Erdnüsse, geröstet, gesalzen und etwas mehr zum Garnieren
    100 g
  • Koriander, frisch grob gehackt
    5 g
  • Petersilienblätter
    10 g
  • Minzblätter
    5 g
  • Chilischote nach Geschmack entkernt, in kleinen Stücken
    1
  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    15 g
  • Erdbeeren, frisch halbiert
    400 g
    400 g Cherry-Tomaten, halbiert
  • Ponzu-Sauce
    65 g
  • Honig
    15 g
  • Zesten von Limettenschale
    3 TL
  • Reisessig
    20 g
  • Vermicelli Glasnudeln in der Mitte zerbrochen
    250 g
  • Wasser
    750 g
  • Sesamöl
    45 g
  • Tomatenmark
    20 g
  • Limettensaft
    10 g
  • Salz (προαιρετικό πεδίο)
    ½ TL
  • Knoblauch, granuliert (προαιρετικό πεδίο)
    ½ TL
  • Chilipaste (προαιρετικό πεδίο)
    5 g
  • Frühlingszwiebeln in feinen Ringen
    40 g
  • Rucola (προαιρετικό πεδίο)
    50 g
  • Sesam, geröstet (προαιρετικό πεδίο) zum Garnieren

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 426 kcal / 1784 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 20 g
Υδατάνθρακες 59 g
Φυτικές ίνες 4.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Νάτριο 275 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων