
Συσκευές & Αξεσουάρ
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 40 λεπτ.
16 portions
Υλικά
Dough
-
sugar1 ½ oz
-
water room temperature4 oz
-
unsalted butter plus extra, to grease1 oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
whole milk room temperature9 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust21 oz
-
salt2 tsp
Toutons
-
oil to fry9 oz
Bread
-
butter softened to room temperature, plus extra to serve
-
molasses to serve
-
confectioners sugar to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
251.8 mg
Πρωτεΐνη
4.9 g
Θερμίδες
1383.2 kJ /
330.6 kcal
Λιπαρά
19.4 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.2 g
Υδατάνθρακες
34.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Diamond Club - First Edition
18 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWhite Bread Rolls
3ωρ. 30 λεπτ.
Venezia Bread
11ωρ.
English Muffin Bread
1ωρ. 20 λεπτ.
Paleo Sandwich Bread
3ωρ. 20 λεπτ.
Pumpkin Pie Bread
1ωρ. 20 λεπτ.
Cornbread
40 λεπτ.
Sandwich Bread
3ωρ.
Brioche
8ωρ.
Baguettes
3ωρ. 45 λεπτ.
Folded Herb Bread
Καμία βαθμολογία
Portuguese Bread (Pão de água)
3ωρ. 45 λεπτ.
Focaccia
3ωρ.