
Συσκευές & Αξεσουάρ
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 40 λεπτ.
16 portions
Υλικά
Dough
-
sugar1 ½ oz
-
water room temperature4 oz
-
unsalted butter plus extra, to grease1 oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
whole milk room temperature9 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust21 oz
-
salt2 tsp
Toutons
-
oil to fry9 oz
Bread
-
butter softened to room temperature, plus extra to serve
-
molasses to serve
-
confectioners sugar to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
330.6 kcal /
1383.2 kJ
Πρωτεΐνη
4.9 g
Λιπαρά
19.4 g
Υδατάνθρακες
34.2 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.2 g
Νάτριο
251.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Diamond Club - First Edition
18 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChocolate Covered Pound Cake
1ωρ. 30 λεπτ.
Wonderful White Bread
5ωρ.
Strawberry Cinnamon Rolls
4ωρ. 15 λεπτ.
Sourdough Starter Discard Cinnamon Raisin Bread
5ωρ. 5 λεπτ.
Sourdough Pretzel Bread
7ωρ. 20 λεπτ.
Pull-Apart Dinner Rolls
2ωρ. 15 λεπτ.
Focaccia with Onions
1ωρ. 30 λεπτ.
Brioche
8ωρ.
Baguettes
3ωρ. 45 λεπτ.
Portuguese Bread (Pão de água)
3ωρ. 45 λεπτ.
Focaccia
3ωρ.
Potato and Rosemary Focaccia
2ωρ. 35 λεπτ.