
Συσκευές & Αξεσουάρ
Number Cake
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
16 portions
Υλικά
Icing
-
sugar250 g
-
heavy cream, 35% fat50 g
-
white chocolate for cooking, small pieces or callets180 g
-
unsalted butter cut in pieces, room temperature50 g
-
mascarpone100 g
Whipped Cream
-
heavy cream, 35% fat chilled400 g
-
stabilizer for whipping cream15 g
Cake and Decoration
-
unsalted butter cut into pieces, room temperature, plus extra to grease250 g
-
all-purpose flour plus extra to dust350 g
-
sugar150 g
-
brown sugar100 g
-
vanilla extract, natural1 ½ tsp
-
large eggs6
-
whole milk200 g
-
baking powder1 tsp
-
salt1 tsp
-
mixed fruits, fresh to garnish500 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
568.4 kcal /
2378.1 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
33.8 g
Υδατάνθρακες
61.5 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
20.4 g
Νάτριο
104 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Must Have - Second Bowl & Blade Cover Accessories
9 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνButter biscuits
50min
Blueberry Coffee Cake
1h
Brownies
50min
Steamed Banana Muffins
30min
Cheesecake (baked)
7h 20min
Yogurt Cake
50min
Chocolate cake
45min
Sponge cake
1h 50min
Raspberry Almond Pulp Cakes
50min
Aloha Carrot Cake
1h 20min
Chocolate Covered Pound Cake (Metric)
1h 30min
Apple cake
1h