Συσκευές & Αξεσουάρ
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ.
16 portion
Υλικά
Choux Pastry
-
water300 g
-
unsalted butter diced160 g
-
fine sea salt½ tsp
-
caster sugar20 g
-
plain flour240 g
-
medium eggs approx. 6 eggs350 g
Orange Custard
-
caster sugar140 g
-
oranges thin peelings of skin only2
-
milk1000 g
-
cornflour100 g
-
medium eggs4
-
egg yolks from medium eggs4
-
natural vanilla extract2 tsp
Dark Chocolate
-
dark chocolate small pieces or callets500 g
Assembly
-
icing sugar50 g
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
163 mg
Πρωτεΐνη
11.5 g
Θερμίδες
2041.2 kJ /
487.9 kcal
Λιπαρά
28 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
15.5 g
Υδατάνθρακες
47.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChocoholics
1ωρ.
Sticky Toffee Puddings
1ωρ.
Peppermint Chocolate Bark
4ωρ.
Sticky Jamaican Ginger Cake
25ωρ.
Plum Lattice Tart
2ωρ. 20 λεπτ.
Gluten-free Sacher Torte
3ωρ. 20 λεπτ.
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6ωρ. 30 λεπτ.
Caramelised White Chocolate Bark
18ωρ.
Milk Chocolate Panna Cotta with Mango and Banana Marmalade
2ωρ. 15 λεπτ.
Apple and Blackcurrant Pie
2ωρ.
Tiramisù with Chocolate and Chilli
6ωρ.
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3ωρ. 10 λεπτ.