Συσκευές & Αξεσουάρ
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ.
16 portion
Υλικά
Choux Pastry
-
water300 g
-
unsalted butter diced160 g
-
fine sea salt½ tsp
-
caster sugar20 g
-
plain flour240 g
-
medium eggs approx. 6 eggs350 g
Orange Custard
-
caster sugar140 g
-
oranges thin peelings of skin only2
-
milk1000 g
-
cornflour100 g
-
medium eggs4
-
egg yolks from medium eggs4
-
natural vanilla extract2 tsp
Dark Chocolate
-
dark chocolate small pieces or callets500 g
Assembly
-
icing sugar50 g
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
487.9 kcal /
2041.2 kJ
Πρωτεΐνη
11.5 g
Λιπαρά
28 g
Υδατάνθρακες
47.5 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
15.5 g
Νάτριο
163 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Our Kitchens Are A Window To The World
35 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBakewell Tart
1ωρ. 50 λεπτ.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1ωρ. 25 λεπτ.
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45 λεπτ.
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1ωρ. 10 λεπτ.
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3ωρ. 20 λεπτ.
Sticky Toffee Puddings
1ωρ.
Polish Doughnuts (Pączki)
1ωρ. 20 λεπτ.
Coconut and Strawberry Eton Mess
3ωρ. 20 λεπτ.
Fresh Fruit Tarts
7ωρ. 5 λεπτ.
Strawberry and Amaretti Cheesecake
3ωρ. 35 λεπτ.
Mint Choc Chip
8ωρ. 20 λεπτ.
Lemon Posset
2ωρ. 40 λεπτ.