Συσκευές & Αξεσουάρ
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ.
16 portion
Υλικά
Choux Pastry
-
water300 g
-
unsalted butter diced160 g
-
fine sea salt½ tsp
-
caster sugar20 g
-
plain flour240 g
-
medium eggs approx. 6 eggs350 g
Orange Custard
-
caster sugar140 g
-
oranges thin peelings of skin only2
-
milk1000 g
-
cornflour100 g
-
medium eggs4
-
egg yolks from medium eggs4
-
natural vanilla extract2 tsp
Dark Chocolate
-
dark chocolate small pieces or callets500 g
Assembly
-
icing sugar50 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
487.9 kcal /
2041.2 kJ
Πρωτεΐνη
11.5 g
Λιπαρά
28 g
Υδατάνθρακες
47.5 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
15.5 g
Νάτριο
163 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Our Kitchens Are A Window To The World
35 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOrange Chiffon Cake
1ωρ. 15 λεπτ.
Lemon Tart
4ωρ. 30 λεπτ.
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4ωρ. 40 λεπτ.
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 λεπτ.
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 λεπτ.
Chocolate Tiffin
2ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate Lava Cake with Mocha Ice Cream
8ωρ. 30 λεπτ.
Milk Tart
8ωρ. 45 λεπτ.
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4ωρ. 10 λεπτ.
Vanilla Puff Slice
7ωρ. 20 λεπτ.
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 λεπτ.
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4ωρ.