Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise

3.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Rinderfiletsteaks (à ca. 180-200 g, 3 cm dick)
    4
  • Salz
    1 ¾ TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    ¾ TL
  • Thymian, frisch
    4 Zweigchen
  • Zitronensaft
    30 g
    1 gestr. TL Zitronensäure
  • Wasser bis zur Maximummarkierung, sodass die Beutel bedeckt sind
  • Schalotten halbiert
    50 g
  • Estragon, frisch Blättchen abgezupft
    1 - 2 Zweigchen
    1 TL Estragon, getrocknet
  • Weisswein, trocken
    50 g
  • Weissweinessig nach Geschmack
    ¾ - 1 EL
  • Butter in Stücken und etwas mehr zum Braten
    200 g
  • Eigelbe
    4

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 802 kcal / 3363 kJ
Πρωτεΐνη 48 g
Λιπαρά 67 g
Υδατάνθρακες 1 g
Φυτικές ίνες 0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 35 g
Νάτριο 94 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων