Συσκευές & Αξεσουάρ
培根花椰菜烘蛋
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
12 塊
Υλικά
-
紅蘿蔔 切塊100 克
-
洋蔥 切塊100 克
-
橄欖油 不含抹油用25 克
-
培根丁130 克
-
綠花椰菜,切小朵100 - 120 克
-
鹽1 小撮
-
鮮奶油200 克
-
蛋4 顆
-
黑胡椒粉 依個人口味調整1 - 2 小撮
-
起司絲50 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 塊
Νάτριο
130.2 mg
Πρωτεΐνη
5.4 g
Θερμίδες
603.2 kJ /
144.2 kcal
Λιπαρά
12.3 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.7 g
Υδατάνθρακες
3.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
信賴手工自製
33 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
極智烹飪 TM7
200 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν