Συσκευές & Αξεσουάρ
培根花椰菜烘蛋
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
12 塊
Υλικά
-
紅蘿蔔 ,切塊100 克
-
洋蔥 ,切塊100 克
-
橄欖油 plus extra for greasing25 克
-
培根丁130 克
-
綠花椰菜,切小朵100 - 120 克
-
鹽1 小撮
-
鮮奶油 (脂肪含量約18%)200 克
-
蛋4
-
黑胡椒粉 ,依個人口味調整1 - 2 小撮
-
艾曼達起司絲50 克
Διατροφή ανά 1 塊
Νάτριο
130.2 mg
Πρωτεΐνη
5.4 g
Θερμίδες
603.2 kJ /
144.2 kcal
Λιπαρά
12.3 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.7 g
Υδατάνθρακες
3.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

信賴手工自製
27 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν