培根花椰菜烘蛋

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
12 塊

Υλικά

  • 紅蘿蔔 ,切塊
    100 克
  • 洋蔥 ,切塊
    100 克
  • 橄欖油 plus extra for greasing
    25 克
  • 培根丁
    130 克
  • 綠花椰菜,切小朵
    100 - 120 克
  • 1 小撮
  • 鮮奶油 (脂肪含量約18%)
    200 克
  • 4
  • 黑胡椒粉 ,依個人口味調整
    1 - 2 小撮
  • 艾曼達起司絲
    50 克

Διατροφή ανά 1 塊

Νάτριο 130.2 mg
Πρωτεΐνη 5.4 g
Θερμίδες 603.2 kJ / 144.2 kcal
Λιπαρά 12.3 g
Φυτικές ίνες 0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.7 g
Υδατάνθρακες 3.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων