Lun linsesalat med bær og spinat

Lun linsesalat med bær og spinat

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portioner

Υλικά

  • persille, frisk
    ½ bundt
  • vand
    1500 g
  • grøntsagsbouillon
    1 tsk med top
    1 terning grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)
  • hele røde linser, tørrede
    200 g
  • skalotteløg
    1
  • olivenolie
    60 g
  • fennikel i tynde strimler (ca. 300 g)
    1
  • rødvinseddike
    20 g
  • solbærsyltetøj
    50 g
  • salt
    1 tsk
  • peber, stødt
    ½ tsk
  • babyspinat, frisk
    50 g
  • solbær, friske
    120 g
  • fetaost smuldret
    150 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 469 kcal / 1967 kJ
Πρωτεΐνη 20 g
Λιπαρά 25 g
Υδατάνθρακες 33 g
Φυτικές ίνες 13 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων