
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lun linsesalat med bær og spinat
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portioner
Υλικά
-
persille, frisk½ bundt
-
vand1500 g
-
grøntsagsbouillon1 tsk med top
-
hele røde linser, tørrede200 g
-
skalotteløg1
-
olivenolie60 g
-
fennikel i tynde strimler (ca. 300 g)1
-
rødvinseddike20 g
-
solbærsyltetøj50 g
-
salt1 tsk
-
peber, stødt½ tsk
-
babyspinat, frisk50 g
-
solbær, friske120 g
-
fetaost smuldret150 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
20 g
Θερμίδες
1967 kJ /
469 kcal
Λιπαρά
25 g
Φυτικές ίνες
13 g
Υδατάνθρακες
33 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

I like you berry much!
13 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGrøntsagsfrittata
Καμία βαθμολογία
Små broccolitærter med bacon
Καμία βαθμολογία
Kødboller med romescosauce
Καμία βαθμολογία
Salat med sobanudler og tofu
Καμία βαθμολογία
Avocadosorbet
Καμία βαθμολογία
Basilikumsorbet
Καμία βαθμολογία
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Καμία βαθμολογία
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Καμία βαθμολογία
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Pastasalat med kylling og feta (2500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Quinoasalat med bagt græskar (2500 kcal)
Καμία βαθμολογία