
Συσκευές & Αξεσουάρ
Grøntsagsbouillon
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portioner
Υλικά
-
løg delt i to90 g
-
porre kun hvide dele, delt i fire110 g
-
gulerod delt i 4260 g
-
sød kartoffel skrællet og skåret i stykker (3 cm)130 g
-
selleristilke det i fire120 g
-
shiitake svampe, tørrede delt i skiver3
-
bredbladet persille, frisk4 kviste
-
laurbærblad, tørret1
-
timian, frisk2 kviste
-
vand1300 g
-
salt1 tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
71 kcal /
297 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
0 g
Υδατάνθρακες
11 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Νάτριο
696 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Vegetarisk køkken
43 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνNøddesmør
Καμία βαθμολογία
Peanutbutter
Καμία βαθμολογία
Crunchy peanutbutter
Καμία βαθμολογία
Blomkålsris
10 λεπτ.
Mandelmælk
Καμία βαθμολογία
Tahin
Καμία βαθμολογία
Æggefri mayonnaise
Καμία βαθμολογία
Wakame gomasio
Καμία βαθμολογία
Basilikumolie
Καμία βαθμολογία
Cashewcreme
Καμία βαθμολογία
Soba nudler
Καμία βαθμολογία
Japanske ramen nudler
Καμία βαθμολογία