
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
pork tenderloin sliced (½ in.)16 oz
-
button mushrooms sliced3 ½ oz
-
dry vermouth2 ½ oz
-
whole milk3 ½ oz
-
yellow onions halved2 oz
-
garlic clove (προαιρετικό πεδίο)1
-
whole grain mustard2 tsp
-
hot mustard1 tsp
-
chicken stock cube1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
crème fraîche2 tbsp
-
corn starch1 heaping tbsp
-
fresh parsley to garnish2 - 3 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
226 kcal /
946 kJ
Πρωτεΐνη
28 g
Λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
8 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

The basic cookbook
177 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς

The Basic Cookbook
176 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBlack Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 λεπτ.
Moroccan Chicken Bowl
45 λεπτ.
Meatballs with Tomato Sauce
45 λεπτ.
Chicken garam masala
50 λεπτ.
Vietnamese Chicken Pho
1ωρ. 10 λεπτ.
Sweet and Spicy Takeout Chicken
1ωρ.
South Texas Carne Guisada
1ωρ. 20 λεπτ.
Sweet and Sour Pork
35 λεπτ.
Chicken Noodle Bowl
35 λεπτ.
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 λεπτ.
Turkey Chili
45 λεπτ.
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 λεπτ.