Süsskartoffel-Risotto mit Bergkäse

4.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Basilikum, frisch Blätter abgezupft
    1 Bund
  • Bergkäse in Stücken (2-3 cm)
    100 g
  • getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft
    30 g
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Olivenöl
    40 g
  • Risottoreis (Kochzeit 20 Min.)
    300 g
  • Süsskartoffel in mundgerechten Stücken
    400 g
  • Weisswein
    100 g
  • Wasser
    600 g
  • Gemüsebouillon Paste
    1 geh. TL
    1 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
  • Salz
    1 TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    2 Prisen

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 616.8 kcal / 2580.8 kJ
Πρωτεΐνη 14.8 g
Λιπαρά 19.3 g
Υδατάνθρακες 91.6 g
Φυτικές ίνες 5.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων