
Συσκευές & Αξεσουάρ
Toastbrot (glutenfrei)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ.
12 Scheiben
Υλικά
-
Buchweizenmehl45 g
-
Reismehl (siehe Tipp)30 g
-
Wasser585 g
-
frische Germ20 g
-
Flohsamenschalen20 g
-
glutenfreie Mehlmischung z.B. von Schär, Fini's Feinstes etc.500 g
-
Salz1 TL
-
Öl zum Einfetten2 TL
-
Milch zum Bestreichen1 EL
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
175 kcal /
731 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
36 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Νάτριο
198 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Glutenfrei
10 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHausbrot (glutenfrei)
3ωρ.
Menü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50 λεπτ.
Vollkornbrot
5ωρ.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3ωρ. 30 λεπτ.
Allrounder-Brot
45 λεπτ.
Karotten-Walnuss-Brot
2ωρ.
Blüten-Focaccia
1ωρ. 45 λεπτ.
Maisbrot
1ωρ. 5 λεπτ.
Maroniscones
10ωρ.
Müslibrot
1ωρ. 30 λεπτ.
Dinkel-Körner-Brot
1ωρ. 30 λεπτ.
Fussball-Partysonne
1ωρ.