Συσκευές & Αξεσουάρ
甜菜根浓汤配吐司
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
紫洋葱 一切二,切5-6毫米片250 克
-
黄油 切小块20 克
-
红糖50 克
-
意大利黑醋20 克
-
盐1 - 2 小撮
-
紫洋葱 切小块50 克
-
蒜头1 瓣
-
橄榄油25 克
-
甜菜根 熟的,去皮,切块500 克
-
水350 - 400 克
-
干燥百里香1 - 2 小撮
-
4 片(薄片) 面包法式长棍面包4 片(薄片)
-
蓝纹奶酪 切小块60 - 80 克
-
稀奶油100 克
-
柠檬汁10 克
-
碎核桃仁1 汤匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 4 人份
Νάτριο
1554.1 mg
Πρωτεΐνη
32.3 g
Θερμίδες
6813.8 kJ /
1628.5 kcal
Λιπαρά
102.5 g
Φυτικές ίνες
20.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
48.6 g
Υδατάνθρακες
156.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
风味汤品
6 Συνταγές
Κίνα
Κίνα