示範使用 - 雞肉蘑菇飯

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 短梗米
    200 克
  • 蒜頭
    1 粒
  • 甜椒 (任一種類) ,切塊,(1-2 cm)
    150 - 180 克
  • 橄欖油
    15 克
  • 新鮮蘑菇 ,一切四
    100 克
  • 去骨雞腿肉 ,切塊,約2-3公分
    250 克
  • 紅椒粉 (προαιρετικό πεδίο)
    1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 自製蔬菜高湯醬
    ½ 茶匙
  • 番茄 ,切丁
    100 克
  • 200 克

Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 722.9 mg
Πρωτεΐνη 17.7 g
Θερμίδες 1567 kJ / 374 kcal
Λιπαρά 6.8 g
Φυτικές ίνες 11.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.1 g
Υδατάνθρακες 68.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων