
Συσκευές & Αξεσουάρ
奶油雞肉花椰菜義大利麵
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
洋蔥 ,對切120 克
-
蒜頭1 - 2 粒
-
橄欖油20 克
-
去皮去骨雞胸肉 ,切塊,約2 公分方塊 (約 250 克)1
-
綠花椰菜,切小朵200 克
-
水800 克
-
高湯塊(用於0.5公升的水)1
-
乾燥奧勒岡1 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉2 - 3 小撮
-
長條型義大利麵300 克
-
奶油乳酪200 克
-
新鮮巴西利 ,略切,裝飾用
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
523.9 mg
Πρωτεΐνη
24.5 g
Θερμίδες
2406.3 kJ /
575.1 kcal
Λιπαρά
24.6 g
Φυτικές ίνες
3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.9 g
Υδατάνθρακες
64.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

信賴手工自製
27 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν