Συσκευές & Αξεσουάρ
素高麗菜飯
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份
Υλικά
-
水1200 克
-
白米 洗淨,瀝乾300 克
-
油2 大匙
-
薑 切片5 - 10 克
-
新鮮黑木耳 切丁100 克
-
乾香菇 泡軟,切丁6 朵
-
豆腐皮 切丁100 克
-
紅蘿蔔 去皮,切丁100 克
-
高麗菜 切小塊,梗葉分開400 克
-
白芝麻油1 大匙
-
醬油膏2 大匙
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
14.9 g
Θερμίδες
1785.8 kJ /
426.5 kcal
Λιπαρά
3.9 g
Φυτικές ίνες
7.5 g
Υδατάνθρακες
82.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
樂活蔬食
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
美善品美味秘密
157 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν