Αχλάδια με σάλτσα σοκολάτας

Αχλάδια με σάλτσα σοκολάτας

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
4 μερίδες

Υλικά

  • κανέλα, αλεσμένη
    1 πρέζα
  • ζάχαρη
    200 γρ.
  • νερό
    200 γρ.
  • φλούδα λεμονιού
    1 κομμάτι
  • χυμό λεμονιού
    1 κ.σ.
  • γαρίφαλα
    2
  • αλάτι
    1 πρέζα
  • αχλάδια ολόκληρα, ξεφλουδισμένα (π.χ. τύπου Conference)
    4
  • κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά
    100 γρ.
  • μαύρη σοκολάτα (50% κακάο) σε κομμάτια
    75 γρ.
  • βούτυρο, ανάλατο
    20 γρ.
  • αμύγδαλα, φιλέ, καβουρδισμένα
    2 κ.σ.

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 576 kcal / 2406 kJ
Πρωτεΐνη 4.47 g
Λιπαρά 25.34 g
Υδατάνθρακες 82.43 g
Φυτικές ίνες 7.92 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων
Γιαουρτοπαγωτίνια για πρόγευμα

Γιαουρτοπαγωτίνια για πρόγευμα

5(1)

8ωρ. 20 λεπτ.

Γιαουρτόκρεμα

Γιαουρτόκρεμα

5(19)

4ωρ. 20 λεπτ.

Σου προφιτερόλ με κραμπλ σοκολάτας και κρεμ πατισιέρ σοκολάτας

Σου προφιτερόλ με κραμπλ σοκολάτας και κρεμ πατισιέρ σοκολάτας

4(2)

1ωρ. 50 λεπτ.

Κρέμα με μπισκότα Morning Coffee

Κρέμα με μπισκότα Morning Coffee

4(9)

5ωρ. 30 λεπτ.

Παγωτό τσιζκέικ με μύρτιλο

Παγωτό τσιζκέικ με μύρτιλο

5(2)

14ωρ. 35 λεπτ.

Παγωτό ροδάκινο με γιαούρτι

Παγωτό ροδάκινο με γιαούρτι

Καμία βαθμολογία

Παγωτό σοκολάτα

Παγωτό σοκολάτα

5(18)

12ωρ.

Κραμπλ μήλου

Κραμπλ μήλου

4.5(17)

45 λεπτ.

Αναρόταρτα

Αναρόταρτα

4.5(12)

30 λεπτ.

Παγωτίνια πορτοκάλι

Παγωτίνια πορτοκάλι

5(1)

7ωρ. 25 λεπτ.

Αχλάδια με βανίλια και λευκό κρασί, και κραμπλ αμυγδάλου

Αχλάδια με βανίλια και λευκό κρασί, και κραμπλ αμυγδάλου

Καμία βαθμολογία

Σάντουιτς με ομελέτα ατμού, κατσικίσιο τυρί και τσάτνεϊ από καραμελωμένα κρεμμύδια

Σάντουιτς με ομελέτα ατμού, κατσικίσιο τυρί και τσάτνεϊ από καραμελωμένα κρεμμύδια

Καμία βαθμολογία

Εμφάνιση όλων