Cake à la lavande, abricot et miel

4.8 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
8 parts

Υλικά

Le cake
  • de sucre en poudre
    80 g
  • de lavande en huile essentielle (comestible, de qualité alimentaire)
    2 gouttes
  • œufs
    3
  • de lait fermenté
    160 g
  • de miel
    45 g
  • d'huile végétale (tournesol ou colza)
    80 g
  • de farine de blé
    200 g
  • de levure chimique (1 sachet)
    11 g
  • de bicarbonate de sodium
    ½ c. à café
  • de sel
    1 pincée
  • d'abricots frais en quartiers
    230 g
    230 g d'abricots surgelés, en quartiers
Le glaçage
  • de sucre glace maison
    100 g
  • de jus de citron
    2 c. à soupe
  • lavande (προαιρετικό πεδίο) en fleur séchées
  • abricot frais en tranches
    1

Διατροφή ανά 1 part

Θερμίδες 343.6 kcal / 1437.6 kJ
Πρωτεΐνη 6.1 g
Λιπαρά 12.5 g
Υδατάνθρακες 53.7 g
Φυτικές ίνες 1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.2 g
Νάτριο 240.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων