Petti d'anatra Sottovuoto con cavolo rosso e purè di sedano

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 55 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
2 porzioni

Υλικά

  • 300 g di cavoli rossi il gambo rimosso, a pezzi
  • 160 g di sale
  • 100 g di vino rosso
  • 100 g di aceto balsamico
  • 100 g di succo di mela
  • 2 grano di pepe nero
  • ¼ pezzo anice stellato
  • 1 chiodo di garofano
  • 1 foglia di alloro secca
  • 260 g di sedano rapa pelati, a cubetti (3 cm)
  • 3310 g di acqua
  • 2 petti d'anatra con la pelle (circa 200 g per pezzo, privato del grasso in eccesso)
  • 130 g di latte
  • 130 g di crème fraîche, min 30% di grassi
  • 70 g di succo di barbabietole
  • 60 g di burro freddo, a pezzi
  • 10 g di amido di mais

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 819 kcal / 3426 kJ
Πρωτεΐνη 42 g
Λιπαρά 48 g
Υδατάνθρακες 40 g
Φυτικές ίνες 6 g
Κορεσμένα λιπαρά 27 g
Νάτριο 31413 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων