Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)

Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
8 portions

Υλικά

Pie Dough
  • all purpose white flour
    340 g
  • sugar
    15 g
  • salt
    ½ tsp
  • butter, unsalted cold, cubed
    340 g
  • cold water
    115 g
Apple Filling
  • sugar plus extra to sprinkle
    140 g
  • lemon thin peel only, no white pith
    1
  • dessert apple (e.g. Honeycrisp, Gala, Granny Smith, Empire or Mutsu), cored and cut into wedges (1.5 cm/½ in.)
    1010 g
  • honey
    60 g
  • cornstarch
    30 g
  • vanilla extract, natural
    1 tsp
  • cinnamon, ground
    ¼ tsp
  • lemon juice (juice of 1 lemon)
    45 - 60 g
  • egg, large (65-70 g)
    1
  • water
    1 tsp

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 164.8 mg
Πρωτεΐνη 6.7 g
Θερμίδες 2737.6 kJ / 654.3 kcal
Λιπαρά 36.2 g
Φυτικές ίνες 4.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 22.2 g
Υδατάνθρακες 79.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων