Friptură de pui cu legume în sos de cidru

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
6 porții

Υλικά

  • ulei de măsline plus pentru uns și stropit
    30 g
  • sare
    2 lingurițe
  • ierburi de Provence, uscate
    3 linguri
  • zeamă de lămâie
    20 g
  • pui curățat (aprox. 1500-2000 g)
    1
  • apă
    400 g
  • cidru de mere
    100 g
  • morcovi feliați
    200 g
  • cartofi dulci feliați (2 cm)
    350 g
  • cartofi cu coajă, spălați, feliați (1 cm)
    600 g
  • pulpă de dovleac bucăți
    200 g
  • dovlecel cu coajă, feliat (2 cm)
    300 g
  • ceapă roșie feliată
    300 g
  • ardei gras roșu fâșii de 1 cm
    300 g
  • piper negru măcinat
    1 - 2 prize

Διατροφή ανά 1 porție

Θερμίδες 762.9 kcal / 3192 kJ
Πρωτεΐνη 47.4 g
Λιπαρά 42.7 g
Υδατάνθρακες 46.7 g
Φυτικές ίνες 8 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.9 g
Νάτριο 1202.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων