Birnen auf Orangensirup

1.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
3 Portion

Υλικά

  • Orangensaft frisch gepresst,
    (ca. 2 Orangen), Schale von 1 Orange
    240 g
  • Mineralwasser, kohlensäurehaltig
    120 g
  • Marsalawein
    60 g
  • Zimtstange
    1
    ½ TL Zimt, gemahlen
  • Birnen etwa 3 Birnen, halbiert, Kerngehäuse entfernt
    600 g
  • Zucker
    60 g
  • Vanilleeis
    300 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 466.9 kcal / 1953.7 kJ
Πρωτεΐνη 4.9 g
Λιπαρά 11.4 g
Υδατάνθρακες 85.4 g
Φυτικές ίνες 7.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.8 g
Νάτριο 90.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων