Macarons with Pistachio Ganache

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 1ωρ. 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
32 portions

Υλικά

French Meringue
  • egg whites from large eggs, slightly less than 4 (see Tip)
    100 g
  • almond, ground
    140 g
  • powdered sugar
    170 g
  • sugar
    85 g
  • food colouring, gel, any colour green (Wilton or Chefmaster, see Tip)
    ½ tsp
Pistachio Ganache
  • pistachio nut, shelled, unsalted, peeled
    30 g
  • white chocolate chip
    140 g
  • heavy cream, 35% fat
    70 g
  • butter, unsalted cut into pieces
    60 g
  • almond extract, natural
    2 drops

Βαθμός δυσκολίας

δύσκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 10.4 mg
Πρωτεΐνη 1.7 g
Θερμίδες 422 kJ / 100.9 kcal
Λιπαρά 6.4 g
Φυτικές ίνες 0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.7 g
Υδατάνθρακες 10.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων