
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rainbow Fruit Tart
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Pastry
-
caster sugar40 g
-
unsalted butter diced (1 cm) then frozen for 30 minutes120 g
-
plain flour plus extra for dusting230 g
-
fine sea salt1 pinch
-
egg yolk from medium egg1
-
vanilla pod seeds only (see tip)1
Filling
-
caster sugar120 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
medium eggs2
-
egg yolk from medium egg1
-
freshly squeezed lemon juice75 g
-
whole milk200 g
-
cornflour25 g
-
whipping cream100 g
-
raspberries100 g
-
peach diced (1 cm)60 g
-
fresh pineapple sliced (1 cm)60 g
-
blueberries15 g
-
kiwi fruit peeled, sliced (5 mm)60 g
-
strawberries sliced (5 mm)4 - 6
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 12 portions
Νάτριο
564.5 mg
Πρωτεΐνη
63.3 g
Θερμίδες
14490 kJ /
3463.2 kcal
Λιπαρά
158.8 g
Φυτικές ίνες
20.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
89.4 g
Υδατάνθρακες
459.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Eat The Rainbow
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLemon, Almond and Olive Oil Cake
5ωρ.
Ice Queen Cake
4ωρ.
Vanilla Sponge Layer Cake
2ωρ. 35 λεπτ.
Chocolate Bourbons
45 λεπτ.
Candied Coffee Pistachio Nuts
1ωρ.
Lemon Drizzle Madeleines
4ωρ. 45 λεπτ.
Almond, Coconut and Chocolate Biscuits (No Added Sugar)
35 λεπτ.
Raw Chocolate Brownies
30 λεπτ.
Hot Cross Scones
30 λεπτ.
Vegan Brownies
2ωρ. 40 λεπτ.
Egg White Chocolate Cake
50 λεπτ.
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50 λεπτ.