Rainbow Fruit Tart

Rainbow Fruit Tart

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
12 portions

Υλικά

Pastry
  • caster sugar
    40 g
  • unsalted butter diced (1 cm) then frozen for 30 minutes
    120 g
  • plain flour plus extra for dusting
    230 g
  • fine sea salt
    1 pinch
  • egg yolk from medium egg
    1
  • vanilla pod seeds only (see tip)
    1
    ½ tsp vanilla bean paste
Filling
  • caster sugar
    120 g
  • lemon thin peelings of skin only
    1
  • medium eggs
    2
  • egg yolk from medium egg
    1
  • freshly squeezed lemon juice
    75 g
  • whole milk
    200 g
  • cornflour
    25 g
  • whipping cream
    100 g
  • raspberries
    100 g
  • peach diced (1 cm)
    60 g
  • fresh pineapple sliced (1 cm)
    60 g
  • blueberries
    15 g
  • kiwi fruit peeled, sliced (5 mm)
    60 g
  • strawberries sliced (5 mm)
    4 - 6

Διατροφή ανά 12 portions

Θερμίδες 3463.2 kcal / 14490 kJ
Πρωτεΐνη 63.3 g
Λιπαρά 158.8 g
Υδατάνθρακες 459.9 g
Φυτικές ίνες 20.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 89.4 g
Νάτριο 564.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων