Cake au chocolat et aux myrtilles

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
10 portions

Υλικά

Le cake
  • 100 g d'huile de pépins de raisin
  • 2 œufs
  • 220 g de sucre en poudre
  • 80 g de crème fraîche
  • 150 g de lait entier
  • 160 g de farine de blé et un peu pour le moule
  • 1 c. à café bombée de levure chimique
  • 65 g de cacao en poudre non sucré
  • beurre pour le moule
  • 400 g de myrtilles (voir "Conseil(s)")
  • 25 g de miel (προαιρετικό πεδίο)
  • 50 g d'eau

Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 78.2 mg
Πρωτεΐνη 5.4 g
Θερμίδες 1356.6 kJ / 324.2 kcal
Λιπαρά 15.8 g
Φυτικές ίνες 3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.9 g
Υδατάνθρακες 44.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων