
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mantarlı ve Sucuklu Pizza
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 porsiyon
Υλικά
-
su oda sıcaklığında220 g
-
şeker1 tk
-
yaş maya ufalanmış20 g
-
un400 g
-
zeytinyağı tepsiyi ve kaseyi yağlamak için ekstra zeytinyağı45 g
-
tuz1 ½ tk
-
Çedar peyniri parçalara bölünmüş (3 cm)120 g
-
domates olgun, parçalara bölünmüş (3-4 cm)270 g
-
taze fesleğen sadece yaprakları, 2-3 parçaya bölünmüş5 g
-
sucuk dilimlenmiş (3 mm)75 g
-
kültür mantarı dilimlenmiş (3 mm)50 g
-
yeşil biber dilimlenmiş (3 mm)50 g
-
siyah zeytin çekirdekleri çıkarılmış30 g
-
mozarella rendelenmiş200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Νάτριο
890.4 mg
Πρωτεΐνη
19.9 g
Θερμίδες
1715.5 kJ /
410 kcal
Λιπαρά
18 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.8 g
Υδατάνθρακες
43 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Dilim Dilim Lezzet
5 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCantık
50 λεπτ.
Peynirli Poğaça
1ωρ. 30 λεπτ.
Açma
2ωρ.
Taze Otlu, Glütensiz Kırmızı Mercimek Keki
25ωρ. 10 λεπτ.
Lahmacun (Bol Sebzeli ve Sarımsaklı)
1ωρ.
Bol Tahıllı Kraker
30 λεπτ.
Otlu Gözleme
1ωρ. 50 λεπτ.
Plaska
1ωρ. 15 λεπτ.
Kaşarlı Pide
1ωρ. 45 λεπτ.
Ketojenik Krakerler
1ωρ.
Pizza Margherita
2ωρ. 15 λεπτ.
Peynirli İngiliz Çöreği “Scone”
20 λεπτ.