Brioche de pêssego e caramelo

Brioche de pêssego e caramelo

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
8 doses

Υλικά

Brioche
  • açúcar
    50 g
  • limão apenas a casca
    1
  • leite
    120 g
  • manteiga s/ sal mais q.b. p/ untar
    30 g
  • fermento de padeiro seco
    2 c. chá de
  • ovo
    1
  • farinha tipo 65
    320 g
  • sal
    ½ c. chá de
Molho de caramelo
  • manteiga s/ sal
    30 g
  • açúcar
    250 g
  • natas c/ 35% de gordura
    200 g
  • água
    30 g
  • sumo de limão
    1 c. chá de
Montagem
  • queijo-creme
    120 g
  • Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
  • açúcar com canela
    1 c. sopa de
  • pêssego amarelo maduro, c/ casca, s/ caroço, cortado em 12 fatias
    1
  • Manteiga q.b. p/ untar
  • amêndoa laminada torrada
    1 c. sopa de

Διατροφή ανά 1 dose

Νάτριο 233.1 mg
Πρωτεΐνη 8.6 g
Θερμίδες 2204 kJ / 526.8 kcal
Λιπαρά 23.1 g
Φυτικές ίνες 1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.2 g
Υδατάνθρακες 73.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων