Καλοκαιρινή τούρτα-παγωτό

Καλοκαιρινή τούρτα-παγωτό

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 50 λεπτ.
8 μερίδες

Υλικά

Κουλί από σμέουρα
  • σμέουρα φρέσκα ή κατεψυγμένα
    200 γρ.
  • ψιλή ζάχαρη (κάστερ)
    100 γρ.
  • χυμό λεμονιού φρεσκοστυμμένο (από περίπου ½ λεμόνι)
    20 γρ.
Καλοκαιρινή τούρτα-παγωτό
  • βούτυρο για το βουτύρωμα
    λίγο
  • μπισκότα digestive
    230 γρ.
  • αμύγδαλα, ασπρισμένα καβουρδισμένα
    70 γρ.
  • ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο
    50 γρ.
  • αυγά
    2
  • κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά κρύα
    300 γρ.
  • ροδόσταγμα
    ½ κ.γλ.
  • κράνμπερι, αποξηραμένα
    50 γρ.
  • πράσινο σταφύλι χωρίς κουκούτσια, και λίγο ακόμα για το γαρνίρισμα
    100 γρ.
  • κόκκινο σταφύλι και λίγο ακόμα για το γαρνίρισμα
    100 γρ.
  • φιστίκια Αιγίνης, χωρίς κέλυφος, ανάλατα
    50 γρ.
  • σμέουρα (προαιρετικό πεδίο) για το γαρνίρισμα
  • φράουλες (προαιρετικό πεδίο) για το γαρνίρισμα

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 μερίδα

Νάτριο 174 mg
Πρωτεΐνη 8 g
Θερμίδες 2116 kJ / 504 kcal
Λιπαρά 30 g
Φυτικές ίνες 5 g
Κορεσμένα λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 50 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων