
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten-Free Bread
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
12 slices
Υλικά
-
white basmati rice4 oz
-
brown rice long grain4 oz
-
millet grain3 oz
-
unsalted butter to grease
-
garbanzo flour1 oz
-
arrowroot flour5 oz
-
chia seed (προαιρετικό πεδίο) plus extra to sprinkle1 oz
-
pumpkin seeds (προαιρετικό πεδίο) plus extra to sprinkle2 oz
-
xanthan gum2 tsp
-
salt1 tsp
-
honey2 tbsp
-
water plus extra to brush14 oz
-
dried instant yeast2 tsp
-
macadamia oil1 oz
-
apple cider vinegar1 tsp
-
large eggs2
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
232 kcal /
973 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
33 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

The basic cookbook
177 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς

The Basic Cookbook
176 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνZucchini Bread
1ωρ. 15 λεπτ.
Kringle
2ωρ. 30 λεπτ.
Pita Bread
2ωρ.
Portuguese Bread (Pão de água)
3ωρ. 45 λεπτ.
English Muffin Bread
1ωρ. 20 λεπτ.
Baguettes
3ωρ. 45 λεπτ.
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1ωρ. 40 λεπτ.
Florida Cuban Rolls
3ωρ.
Five-Seed Bread
1ωρ. 50 λεπτ.
Sourdough Starter Discard Biscuits
50 λεπτ.
Bavarian Pretzels
55 λεπτ.
Cinnamon and Date Twist
50 λεπτ.