Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten-Free Bread
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
12 slices
Υλικά
-
white basmati rice4 oz
-
brown rice long grain4 oz
-
millet grain3 oz
-
unsalted butter to grease
-
garbanzo flour1 oz
-
5 oz corn starcharrowroot flour5 oz
-
chia seed (προαιρετικό πεδίο) plus extra to sprinkle1 oz
-
pumpkin seeds (προαιρετικό πεδίο) plus extra to sprinkle2 oz
-
xanthan gum2 tsp
-
salt1 tsp
-
honey2 tbsp
-
water plus extra to brush14 oz
-
1 oz fresh yeastdried instant yeast2 tsp
-
1 oz sunflower oilmacadamia oil1 oz
-
1 tsp white vinegarapple cider vinegar1 tsp
-
large eggs2
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 slice
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
973 kJ /
232 kcal
Λιπαρά
7 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Υδατάνθρακες
33 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
The basic cookbook
177 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
The Basic Cookbook
176 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPan de Muerto
4ωρ.
Simple Mixing Bread
3ωρ. 20 λεπτ.
Focaccia
3ωρ.
Rustic Sourdough Bread
28ωρ. 10 λεπτ.
Rustic Sourdough Bread
28ωρ. 10 λεπτ.
Glazed Lemon Muffins
1ωρ.
Cinnamon Rolls
3ωρ.
Parker Rolls
2ωρ. 20 λεπτ.
Keto Cheddar Biscuits
30 λεπτ.
Cornbread
40 λεπτ.
Conchas
3ωρ. 15 λεπτ.
Sourdough Starter Discard Biscuits
50 λεπτ.