
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten-Free Bread
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
12 slices
Υλικά
-
white basmati rice4 oz
-
brown rice long grain4 oz
-
millet grain3 oz
-
unsalted butter to grease
-
garbanzo flour1 oz
-
arrowroot flour5 oz
-
chia seed (προαιρετικό πεδίο) plus extra to sprinkle1 oz
-
pumpkin seeds (προαιρετικό πεδίο) plus extra to sprinkle2 oz
-
xanthan gum2 tsp
-
salt1 tsp
-
honey2 tbsp
-
water plus extra to brush14 oz
-
dried instant yeast2 tsp
-
macadamia oil1 oz
-
apple cider vinegar1 tsp
-
large eggs2
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
232 kcal /
973 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
33 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

The basic cookbook
177 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς

The Basic Cookbook
176 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMini Ginger and Cherry Panettones
5ωρ.
Florida Cuban Rolls
3ωρ.
Gluten Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1ωρ.
Brioche Buns
2ωρ.
Lemony Bunny Bread Rolls
2ωρ. 40 λεπτ.
Texas Cornbread
35 λεπτ.
Potato Rolls
3ωρ. 25 λεπτ.
Corn Muffins
45 λεπτ.
Brioche
8ωρ.
Portuguese Bread (Pão de água)
3ωρ. 45 λεπτ.
Focaccia
3ωρ.
Potato and Rosemary Focaccia
Καμία βαθμολογία