Συσκευές & Αξεσουάρ
Pizza met parmaham en walnoten
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 28ωρ.
2 stuks
Υλικά
Starter
-
gedroogde gist3 g
-
water350 g
-
Italiaanse bloem Type 00300 g
-
suiker10 g
Deeg
-
Italiaanse bloem Type 00125 g
-
griesmeel75 g
-
extra vergine olijfolie15 g
-
zout12 g
-
water250 g
-
azijncitroensap30 g
Pizza
-
olijfolie
-
olijfolie30 g
-
teentje knoflook1
-
300 g witloof, in repenroodlof (radicchio), in repen (zie tip)300 g
-
zout2 snuifjes
-
mozzarella geraspt200 g
-
peper, gemalen1 snuifje
-
griesmeel om te bestuiven
-
olijfolie2 el
-
parmaham gesneden150 g
-
walnoten, gehakt50 g
-
honing2 el
-
blauwschimmelkaas (προαιρετικό πεδίο)50 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 stuk
Νάτριο
4024.5 mg
Πρωτεΐνη
73.8 g
Θερμίδες
8274.9 kJ /
1977.8 kcal
Λιπαρά
121.2 g
Φυτικές ίνες
10.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
24 g
Υδατάνθρακες
228.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Pizza 2.0
7 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRode Bieten Quiche met Feta
1ωρ. 20 λεπτ.
Pindakaas Crackers
35 λεπτ.
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Καμία βαθμολογία
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Καμία βαθμολογία
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Καμία βαθμολογία
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Καμία βαθμολογία
Pizza-Burrata
1ωρ. 40 λεπτ.
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1ωρ.
Regenboog Veggie Pizza
Καμία βαθμολογία
Romige Feta Dip
Καμία βαθμολογία
Pizza Diavola
Καμία βαθμολογία
Glutenvrije quiche Lorraine
Καμία βαθμολογία