Massa cremosa de legumes de outono com bacalhau

5.0 2 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
8 doses

Υλικά

  • pão de véspera
    50 g
  • tomilho só as folhas
    1 c. sopa de
  • azeite mais q.b. p/ untar
    80 g
  • queijo cheddar
    100 g
  • alho
    1 dente de
  • espinafres
    200 g
  • sal
    3 c. chá de
  • pimenta
    2 pitadas de
  • água
    1200 g
  • posta de bacalhau demolhado
    800 g
  • bimis cortados ao meio
    300 g
  • massa curta (ex.: penne, macarrão, rigatoni etc.)
    350 g
  • alho-francês só a parte branca, cortada em rodelas (1 cm aprox.)
    170 - 200 g
  • tomilho só as folhas
    1 c. sopa de
  • farinha
    60 g
  • bebida de aveia
    750 g

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 dose

Νάτριο 8075.9 mg
Πρωτεΐνη 76.6 g
Θερμίδες 2996.4 kJ / 716.2 kcal
Λιπαρά 18.7 g
Φυτικές ίνες 5 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.8 g
Υδατάνθρακες 57.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων