Rinder-Consommé mit Grießsternchen und Gemüseeinlage

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
6 Portionen

Υλικά

Grießsternchen
  • Milch
    150 g
  • Butter in Stücken
    40 g
  • Salz
    ½ TL
  • Muskat
    2 Prisen
  • Hartweizengrieß
    80 g
  • Kerbel getrocknet
    1 EL
  • Ei
    1
Blätterteig-Bäumchen
  • Frischkäse
    50 g
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Knoblauch, gemahlen
    2 Prisen
  • Zitronensaft
    1 - 2 Spritzer
  • Blätterteig (1 Rolle)
    275 g
  • Ei verquirlt
    1
  • Rosmarinnadeln zum Verzieren
  • rosa Pfefferkörner zum Verzieren
Rinderbrühe
  • Rinderbeinscheiben mit Knochen (2-3 Stück)
    1000 g
  • Öl
    40 g
  • Zwiebeln geachtelt
    100 g
  • Suppengemüse in Stücken (2 cm)
    150 g
  • Knoblauchzehen angedrückt
    2
  • Rotwein, trocken
    200 g
  • Rinderfond z. B. von Lacroix®
    900 - 1000 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfefferkörner, schwarz
    10
  • Petersilie gahackt, zum Garnieren

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 Portion

Νάτριο 1109.5 mg
Πρωτεΐνη 46.3 g
Θερμίδες 2795.9 kJ / 668.2 kcal
Λιπαρά 39.3 g
Φυτικές ίνες 4.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 17.1 g
Υδατάνθρακες 34 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων