Stoofpotje van Runderwang met Mosselen en Inktvis

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
4 porties

Υλικά

  • olijfolie
    60 g
  • gele ui in partjes gesneden
    200 g
    200 g rode ui, in partjes gesneden
  • runderwangen in stukken gesneden (4-5 cm)
    1000 g
  • rode wijn
    300 g
  • bouillonblokjes (voor 0,5 l)
    2
  • zwarte peper, gemalen
    2 snuifjes
  • tijm, gedroogd
    2 - 3 tl
  • rauwe pijlinktvis in stukken gesneden (2-3 cm)
    450 g
  • verse schoongemaakte venusschelpen
    500 g
  • korianderblad, vers fijngehakt (om te bestrooien)

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 4 porties

Νάτριο 5560.2 mg
Πρωτεΐνη 364.7 g
Θερμίδες 12492.2 kJ / 2985.7 kcal
Λιπαρά 119.2 g
Φυτικές ίνες 4.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 27.9 g
Υδατάνθρακες 50.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων