Stufato di guancia di manzo con vongole e seppie

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
4 porzioni

Υλικά

  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di cipolle dorate in 8 spicchi
    200 g di cipolle rosse, in 8 spicchi
  • 1000 g di guancia di bovino tagliata a pezzi (4-5 cm)
  • 300 g di vino rosso
  • 2 dadi per brodo di carne
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 2 - 3 cucchiaini di timo secco
  • 450 g di seppie pulite e tagliate a pezzi (2-3 cm)
  • 500 g di vongole, fresche e pulite
  • foglie di coriandolo, fresche tritate, a piacere

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 1390.1 mg
Πρωτεΐνη 91.2 g
Θερμίδες 3123 kJ / 745 kcal
Λιπαρά 29.8 g
Φυτικές ίνες 1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 7 g
Υδατάνθρακες 12.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων