Tagliatelle com abóbora

4.0 3 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
8 doses

Υλικά

  • queijo parmesão cortado em pedaços
    50 g
  • azeite mais q.b. p/ untar
    40 g
  • mistura de legumes (p. ex.: aipo, cenoura e cebola), cortados em pedaços (2-3 cm aprox.)
    100 g
  • Água q.b. p/ cozer a massa
  • sal
    3 c. chá de
  • carne de vaca picada
    400 g
  • pimenta preta
    1 pitada de
  • massa tipo tagliatelle em ninhos
    320 g
  • vinho branco seco
    60 g
  • cebola
    50 g
  • bacon em cubos (1-2 cm aprox.)
    100 g
  • abóbora cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
    700 g
  • queijo mozarela cortado em pedaços (2-3 cm aprox.)
    200 g

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 dose

Νάτριο 1265.5 mg
Πρωτεΐνη 23.3 g
Θερμίδες 2092.2 kJ / 500.1 kcal
Λιπαρά 35.3 g
Φυτικές ίνες 2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.1 g
Υδατάνθρακες 38.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων