
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tomaten-Focaccia
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
16 Stücke
Υλικά
-
Tapioka (Perlen)170 g
-
Klebreis100 g
-
Naturreis170 g
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft50 g
-
Milch300 g
-
Öl von den eingelegten Tomaten60 g
-
Ei1
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Zucker1 TL
-
Weinessig1 TL
-
Backpulver1 TL
-
Salz1 - 1 ½ TL
-
Johannisbrotkernmehl1 geh. TL
-
grobes Salz1 ½ TL
-
Rosmarinnadeln2 EL
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
157 kcal /
659 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
24 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Glutenfrei
62 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Glutenfrei
61 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLangos
1 h 55 min
Käsestangerl
35 min
Pizza mit Rucola und Parmaschinken
1 h
Pizza Wraps
1 h 15 min
Bauernpizza
1 h 40 min
Flammkuchenschnecken am Stiel
1 h 50 min
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1 h 35 min
Volle Kanne Vollkorn-Brot
17 h
Schnelle Thunfisch-Pizza
1 h
Grammelpogatscherl
1 h 10 min
Hot Dog Muffin Style
2 h
Blitz-Pizza
40 min