
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tomaten-Focaccia
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
16 Stücke
Υλικά
-
Tapioka (Perlen)170 g
-
Klebreis100 g
-
Naturreis170 g
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft50 g
-
Milch300 g
-
Öl von den eingelegten Tomaten60 g
-
Ei1
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Zucker1 TL
-
Weinessig1 TL
-
Backpulver1 TL
-
Salz1 - 1 ½ TL
-
Johannisbrotkernmehl1 geh. TL
-
grobes Salz1 ½ TL
-
Rosmarinnadeln2 EL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
659 kJ /
157 kcal
Λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
24 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Glutenfrei
62 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Glutenfrei
61 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFocaccia mit Rosmarin
2 Std. 30 Min
Kräuter-Zupfbrot
2 Std. 20 Min
Burger Buns
3 Std.
Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2 Std. 50 Min
Kleiner Laugenkranz
2 Std. 10 Min
Pizza mit Pute und Sauce Hollandaise
1 Std. 45 Min
Partysonne mit Spinat und Feta
1 Std. 30 Min
Tomaten-Focaccia
2 Std. 10 Min
Kaisersemmeln
15 Std. 45 Min
Spinatstrudel mit Schafskäse
1 Std. 50 Min
Khachapuri - georgische Käse-Ei-Brote
2 Std.
Spargel-Lachs-Flammkuchen
1 Std. 10 Min