
Συσκευές & Αξεσουάρ
High Protein Brot (glutenfrei)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ. 30 λεπτ.
20 Scheiben
Υλικά
Am Vorabend
-
braune Linsen, getrocknet300 g
-
Kichererbsen, getrocknet100 g
-
Wasser
Zubereitung
-
Haferflocken100 g
-
Wasser320 g
-
Flohsamenschalen25 g
-
gemischte Samen und Kerne (z.B. Kürbiskerne und Sonnenblumenkerne)80 g
-
Salz1 TL
-
Backpulver1 TL
-
Apfelessig10 g
-
Olivenöl30 g
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
93 kcal /
387 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
10 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
179 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Veggie Protein-Kicks
5 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνNeapolitanische Calzone
1ωρ. 30 λεπτ.
Lesachtaler Hausbrot
30ωρ. 30 λεπτ.
Joghurtbrot
14ωρ. 50 λεπτ.
Toastbrot (glutenfrei)
14ωρ.
Menü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50 λεπτ.
Vollkornbrot
5ωρ.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3ωρ. 30 λεπτ.
Allrounder-Brot
45 λεπτ.
Karotten-Walnuss-Brot
2ωρ.
Stockbrot
20 λεπτ.
Blüten-Focaccia
1ωρ. 45 λεπτ.
Maisbrot
1ωρ. 5 λεπτ.