
Συσκευές & Αξεσουάρ
Roggen-Malzbier-Brot
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
20 Scheiben
Υλικά
-
Roggenmehl Type 1150400 g
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten300 g
-
Malzbier330 g
-
Wasser und etwas mehr zum Bestreichen150 g
-
Butter weich30 g
-
Sauerteig (75 g), z.B. von Seitenbacher1 Pck.
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Salz2 ½ TL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
617 kJ /
172 kcal
Λιπαρά
1 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Υδατάνθρακες
28 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 3/2016
28 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKräuterfaltenbrot
1ωρ. 10 λεπτ.
Knoblauch-Faltenbrot
1ωρ. 10 λεπτ.
Kräuterfaltenbrot
1ωρ. 20 λεπτ.
Hefezopf
2ωρ. 20 λεπτ.
Low-Carb-Brötchen
1ωρ.
Grillbrote
1ωρ. 40 λεπτ.
Mediterrane Baguettes
1ωρ. 30 λεπτ.
Baguette
3ωρ. 45 λεπτ.
Dinkelkeimbrot
72ωρ.
Pitabrote
2ωρ.
Krustis
3ωρ. 30 λεπτ.
Burger-Brötchen
1ωρ. 45 λεπτ.